Wil je gezond afvallen? Dan is dit voedingsschema echt iets voor jou. Dit voedingsschema helpt jou om op een gezonde en verantwoorde manier gewicht te verliezen. Ben je een echte sporter en sport je minimaal vier keer per week? Dan kun je elke dag 1 ei toevoegen voor de extra eiwitten. Je zult dan wat minder in gewicht afvallen, maar meer aan spieren kweken.

Ontbijt

Voor het ontbijt neem je 1 sinaasappel en 1 beschuit. Uiteraard mag je hier een kop thee of een bakje koffie bij nemen. Het is belangrijk dat je het ontbijt basic houdt. Het is om de dag op te starten, niet om de dag mee door te komen.

Lunch

Je lunch bestaat uit 1 grapefruit, 1 ei en 2 bekers magere yoghurt. Vooral het ei in de lunch zorgt ervoor dat je langer een gevuld gevoel houdt.

Avondeten

Het avondeten is vooral erg kleurrijk, waardoor het je zeker aan zal staan. Neem 2 geroosterde bruine boterhammen en 1 beker magere yoghurt. Daarbij mag je 2 hele tomaten, een halve krop sla en 2 eieren. Uiteraard mag je zelf bepalen of je het geheel met elkaar mengt tot een maaltijd of dat je alle producten afzonderlijk van elkaar opeet. Onthoud wel dat je geen zout mag toevoegen.

Moeite?

De eerste dag is altijd het lastigst. Dit heeft vooral te maken met het feit dat je lichaam gewend is aan een warme maaltijd en aan grotere maaltijden. Daarnaast heb je ook geen tussendoortjes om de tijd tussen de maaltijden te overbruggen. Probeer dit toch te doen. Lukt het echt niet om van de ene maaltijd naar de volgende maaltijd niets te eten? Neem dan op deze eerste dag 1 biscuitje tussendoor. Beperk het echt tot 1 stuks, want het gaat om een toevoeging aan het standaard voedingsschema.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *