We zijn op de helft van de werkweek beland. Als je vandaag goed doorkomt met het voedingsschema voor het afvallen, dan mag je jezelf zeker een schouderklopje geven. Het volgen van een voedingsschema is niet eenvoudig, zeker niet als je op je werk te maken hebt met vaste pauzes voor de maaltijden. Aan de andere kant moet je er ook zo over denken dat je op je werk minder verleidingen voor snacks vindt dan thuis. We gaan door met het dagmenu van de woensdag.

Ontbijt

Je ontbijt is op de helft van de week lekker stevig, om je aan te moedigen om het de rest van de week nog vol te houden. Je mag vandaag de dag beginnen met een lekkere omelet. Het gaat om een groente omelet, dus meng er zoveel groenten in als je zelf wilt. Wel is het belangrijk om je groente omelet te bakken in kokosolie of olijfolie, en bij voorkeur op een laag vuurtje.

Lunch

De olijfolie van de ochtend kan je meenemen naar de keuken voor je lunch. Deze maaltijd ga je genieten van een avocadosalade. Gebruik 1 avocado, 1 halve krop sla en 1 handje pijnboompitten. Wil je wat extra smaak toevoegen? Gebruik dan zeezout en geen regulier keukenzout. Uiteraard kun je de olijfolie door de salade mengen om het wat smeuïger te maken.

Avondeten

Het diner wordt zeker erg aangenaam. Je gaat groente stomen. Je mag uiteraard zelf kiezen welke groenten jij op je bord wilt. Belangrijk is wel dat je je aan het stomen houdt. Het voordeel van stomen is dat de pure smaak behouden blijft en dat maakt deze maaltijd zeer smaakvol. Bij de gestoomde groenten mag je 1 halve gegrilde kip eten.

Je bent op de goede weg

Je bent over de helft van je werkweek en dat betekent dat je vanaf dit moment kunt gaan uitkijken naar het weekend. In het weekend mag je namelijk tussendoortjes nemen, en dat is toch wel iets om naar uit te kijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *