We zijn aangekomen op de laatste dag van het afvallen volgens het voedingsschema voor één week. Je mag zeker trots zijn op jezelf als je het er de hele week goed vanaf hebt gebracht. Zeker in het begin was het waarschijnlijk erg lastig om niet hier en daar een snoepje of een koekje te smokkelen, dus als je dat niet hebt gedaan dan sta je zeker sterk in je schoenen. De zondag is dan ook een gezond en verantwoord culinair feestje.

Ontbijt

Het ontbijt bestaat uit een schaaltje kwark. Hier mag je verschillende producten doorheen mengen. Gebruik de volgende ingredienten: 1 pruim, 1 handje rozijnen, 1 halve appel en 3 aardbeien. Je mag nog een stuk of 5 ongezouten noten toevoegen en een eetlepeltje lijnzaad.

Tussendoortje

Je mag dit tussendoortje zelf een keuze maken. Kies uit 1 tot 2 stuks fruit, 5 walnoten (ongezouten uiteraard) en 5 olijven. Als je toch nog trek hebt, neem dan een rijstwafel met kip- of kalkoenfilet.

Lunch

De lunch bestaat uit 1 bakje rauwkost, 2 volkoren boterhammen met gezond beleg, zoals rookvlees, rosbief, zalm, gerookte forel of tonijn. Eventueel mag je wat fruit toevoegen aan deze maaltijd, maar beperk je tot 2 soorten.

Tussendoortje

Eet 2 stuks fruit. Je mag zelf kiezen welke soort fruit. Echter, als je al banaan hebt gebruikt in je lunchmaaltijd, dan mag je deze nu niet eten. Alle andere soorten fruit mag je wel dubbel nemen op een dag. Je bent dus relatief vrij in je keuze.

Avondeten

Er staat een biologische magere gehaktbal op het menu. Deze mag maximaal 100 gram wegen. Daarnaast eet je bataat, maximaal 2 stuks, en 200 gram gestoomde broccoli. Wil je geen mager gehakt eten? Dan kun je ook gewoon gehakt nemen, maar hou dan een maximum van 75 gram aan. Hou je helemaal niet van gehakt? Neem dan 100 gram gegrilde zalm.

Resultaat

Je hebt het de week door volgehouden! Het resultaat zal bij de ene man sneller te zien zijn dan bij de andere man. Dit is onder meer afhankelijk van je startgewicht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *